Hälsocoachning

Våra coachningsprogram hjälper dig att göra kloka och hållbara val för optimal hälsa och välmående, oavsett om ditt mål är att gå ner i vikt, prestera på träning eller tävling utan negativa hälsoeffekter, eller att må bra och ha mycket energi i vardagen. 

Upplev hur du:

-Presterar bättre på träningen
-Blir mindre känslig för infektioner och sjukdomar
-Ökar dina energinivåer, både i vardagliga livet och på träningen
-Slipper vara bunden till strikta och tråkiga kostscheman utan utrymme för njutning
-Minskar din stress
-Blir av med överflödigt kroppsfett
-Ökar din muskelmassa
-Ökar din uthållighet och styrka
-Slipper beroendet av fasta mattider och blir kvitt sötsuget
-Sover mer och bättre
-Öka din kunskap och motivation om att leva en hälsosam livsstil
-Får mer glädje och mening i ditt liv


Jag som kommer vägleda dig genom hela förändringsprocessen heter Jonas Drott och är huvudcoach samt delägare i CrossFit Njord. Jag är utbildad hälsocoach genom Primal Health Coach Institute och har ett oerhört stort intresse om hur vi som människor kan uppnå en optimal hälsa för att få ut mesta möjliga av träningen och inte minst livet i sin helhet!

Det är min starka övertygelse och erfarenhet att alla faktorer och vanor i en persons livsstil har en mer eller mindre avgörande påverkan på hälsan. -Att bara genom att göra några enkla och logiska förändringar, och skapa nya hälsosamma vanor kan vi nå helt nya höjder i livet.
Oavsett fysisk form och individuella förutsättningar, eventuell sjukdomshistorik eller skador finns alltid en möjlighet att förbättra livskvaliteten och nå sina personliga mål. Det är aldrig för sent att påbörja en förändring!

//Jonas

NYHET!

12-veckors grupprogram för total livsstilsoptimering

Vi har nyligen tagit fram ett omfattande hälsoprogram som sträcker sig över 12 veckor. Programmet är i sin helhet utformat för att du i en lugn och lagom takt ska kunna uppnå just dina mål och följer en gradvis progression över de mest signifikanta områdena som påverkar din hälsa och din livsstil.
Oavsett om du vill må bättre och få ökad energi och ork i vardagen, eller om du vill prestera riktigt bra inom träningen eller en specifik idrott så finns det oerhörda fördelar att hämta genom en total livsstilsoptimering.
Det kommer inte alltid vara enkelt, och beronde på hur din livsstil ser ut idag kan det innebära mer eller mindre omfattande förändringar. Men på längre sikt är resultaten och den ökade livskvalitet du garanterat kommer uppnå, utan tvekan värd all ansträngning.
Det positiva är att du får konstant personlig hjälp och guidning för att uppnå en optimal livsstil under hela programmets gång, för att du därefter ska kunna stå på egna ben tack vare en stor portion nyvunnen kunskap och nya, befästa goda vanor.

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse, alternativt anmäl dig till vår gratis 3-dagars mailbaserade introkurs för att påbörja en förändring redan idag.
3-dagarskursen är på engelska under vårt sidoprojekt, Paleo Adventure och ger dig mängder med matnyttig information och "hacks", samt en hel del bonusmaterial med receptböcker och andra tips. Dessutom följer mer information om upplägget på 12-veckorsprogrammet i distansbaserad tappning i slutet av kursen, ifall det skulle passa dig bättre.

Klicka på denna länken för att anmäla dig!

Nästa start: Inget datum fastställt, maila för intresse!

Programmets upplägg innehåller bland mycket annat detta:
 • Vecka 1: Uppstart. Introduktion av livsmedel att utesluta och livsmedel att behålla/introducera samt vissa livsstilsfaktorer.
 • V2: Fortsatt fokus på hälsosam kost på ett mer ingående sätt, med individuell optimering av makronutrienter utifrån individuella mål.
 • V3: Kost, måltidsmiljö och livsstil
 • V4: Livsstil - sömn och arbetssituation
 • V5: Livsstil - stresshantering
 • V6: Fysisk aktivitet/träning
 • V7: Träning - fotfunktion
 • V8: Kost - makronutrienter/ketogen kost/periodisk fasta
 • V9: Kost kopplat till träning
 • V10: Livsstilsfaktorer - solljus, sömn, hjärnhälsa mm
 • V11: Reflektionsuppgift
 • V12: Strategier för fortsättning på egen hand
Utöver detta så ingår även 3 månaders fritt medlemskap i recept- och måltidsplaneringstjänsten, CookEat. (Efter 3mån kan man välja att fortsätta på egen bekostnad eller avbryta tjänsten). 

Prisinformation

Programmet kan genomföras helt individuellt med personlig coachning och personliga samtal, eller på distansbasis online i en grupp om max 10 personer som genomför programmet samtidigt.
Oavsett om man genomför programmet i grupp eller individuellt så ingår fortlöpande support via mail/chat, regelbundna träffar (online för grupprogrammet) och veckovisa instruktionsmail.
För grupprogrammet har vi ett diskussionsforum genom en sluten grupp på Facebook som vår "mötesplats" för samtliga deltagare. Där kommer jag som coach svara på uppkomna frågor, och gruppen kan diskutera respektive veckas utmaningar samt dela recept, tips och idéer.
Pris, personlig coachning: 2995kr/mån (8495kr vid förköp)
Pris, grupprogram: 2095kr/mån (5795kr vid förköp)
(Samtliga ovanstående priser inkluderar medlemskap i CookEat under hela programmets gång)

Anmäl intresse via formuläret nedan!

21-dagarsprogrammet

För dig som vill nå snabba och hållbara resultat

Kickstarta förvandlingen till DITT allra bästa JAG på bara 3 veckor!

Genom 21-dagarsprogrammet arbetar vi tillsammans för att få din livsstil att bli så hälsosam och energirik som möjligt, allt utifrån dina egna förutsättningar.
Programmet passar dig som vill göra en stor förändring på kort tid och maximera dina resultat, och under tiden få mycket hjälp och coachning.
Observera att det inte är en "quick-fix", utan starten till en varaktig och hållbar livsstilsförbättring. Alla, oavsett ålder och fysisk status har att vinna på att optimera sin hälsa för att skapa ett långt och friskt liv fyllt av energi!

Vi inleder programmet med en konsultation genom att du fyller i ett formulär där du kommer få svara på ett antal frågor om dina levnadsvanor, fysiska aktivitet och kosthållning mm. Dessutom kommer du få göra ett antal enklare fysiska tester för att vi ska ha ett mätbart utgångsläge på din prestation. Testerna genomför du på egen hand hemma, alternativt hos oss i CrossFit Njords lokaler.

Vi kommer också gå igenom dina önskade mål med programmet och med din livsstil i stort.

Programmet fortsätter sedan med ett möte om ca 60min/vecka. Vi kan genomföra alla möten på distans över telefon. Men för dig som bor i närheten går det förstås bra att träffas personligen.
Under mötet går vi igenom dina reflektioner från den gångna veckan, bland annat vilka svårigheter du stött på och vilka resultat/förändringar du upplevt. Vi kommer också ha briefing inför kommande vecka och vad du ska fokusera på då.

Varje dag så länge programmet fortlöper får du utskick via mail med instruktioner om vad du ska fokusera på under just den dagen.
Du har fritt att ställa frågor och skicka reflektioner via mail/sms under hela tiden som programmet pågår.

Du kommer dessutom få föra loggbok enligt mall över dina kost-, sömn-, tränings- och övriga livsstilsvanor.
Loggboken tillsammans med dina andra tankar och reflektioner ligger till grund för det sista och avslutande mötet där vi följer upp dina resultat och genomför samma fysiska tester igen som inför programmets start.

Kostnaden för programmet är 2495kr.

Ytterligare uppföljningsmöten om 60min/tillfälle efter programmets slut kan köpas till i paket om 3, 5, 10 timmar eller mer för 495kr/h. Det rekommenderas varmt att investera i minst 3 möten till för att få ett fortsatt gott resultat och inte falla ur de nyvunna vanorna. Mötena planeras in med 7-10 dagars mellanrum.

Programmet sträcker sig över 21 dagar av den enkla anledningen att det generellt är den tiden det tar att ändra ett vanemönster samt att få kroppen att ställa om sig till en mer hälsosam energiförsörjning. Dock kan det såklart ta betydligt längre tid att återställa hormonbalansen och optimera hälsan och fettförbränningen i kroppen, i synnerhet om man under lång tid har levt med dåliga kost- och livsstilsvanor. Därför finns möjligheten att även efter programmet fortsätta med personlig coachning för att minimera risken att du trillar tillbaka i gamla vanor.
I programmet ingår även medlemsskap under obegränsad tid i vår slutna Facebookgrupp för diskussioner, frågor och motivationshöjande inlägg.

Tveka inte att skicka eventuella frågor via formuläret nedan, och ta första steget till att bli ditt allra bästa jag!

Bokningsförfrågan

Frågeformulär

Här kan du ladda ner frågeformuläret och börja fylla i inför konsultationen. Maila eventuella frågor om hur testerna går tillväga.