Mammagrupp

Träning enbart för nyblivna mammor med barn upp till 1,5år.
Passet leds av vår coach Andrea som är utbildad mamma-tränare och ibland hoppar även coach Sandra utbildad "MammaMage-tränare" in och håller passen. Både Andrea & Sandra har lång erfarenhet av träning och coachande. Båda är även mammor själva och har erfarenhet kring träning under och efter graviditet.  

Under hösten 2023 kommer Andrea vara mammaledig med sitt andra barn så då kommer passen hållas av Sandra och Marika. Marika har coachat hos oss på Njord sedan 2017, jobbar annars som fysioterapeut och även hon 2 barnsmamma. 

Träningen läggs på en nivå som passar för samtliga deltagare och individanpassas vid behov. Det spelar alltså ingen roll om man tränat tidigare eller om detta blir första gången på länge man börjar träna. Missar man ett tillfälle är det ok att ta igen det vid nästa gruppstart. Detta är ok upp till 3 missade tillfällen.

Vi vill gärna råda till att du bokar en privat tid för genomgång om du har haft bekymmer under graviditeten eller fått bekymmer efter förlossningen, med eventuell magdelning (diastas), eller annat som kan vara bra att gå igenom innan man startar. Ett sådant tillfälle kostar 650kr och tar ca 45 min.   

Passen hålls tisdagar och torsdagar kl 11:00-12:00  

Barn och syskon är alltid välkomna att följa med, det finns gott om plats för barnvagnar m.m i lokalen.


Sommar 2023
Under veckorna 26-33 har vi mammaträning 1 gång/vecka tisdagar kl 11.00-12.00 där även er partner är välkommen att delta. Pris för "hela" familjen 1.595kr.

Höst 2023

Omgång 1 (v35-42, 8 veckor). Tis 29e aug - tor 19e okt.

Omgång 2 (v43-50, 8 veckor) Tis 24e okt - tor 14e dec.


Anmälan sker via svarsformulär nedan och bekräftas via betalning av faktura. Anmälan är bindande.

Anmälan