Personlig träning

-Vid personlig träning så anpassar vi träningen enbart efter dig. Vi inleder med en fri konsultation där vi tillsammans går igenom dina mål, tankar och förutsättningar. Från det sätter vi sedan ihop pass anpassat för just dig.  Detta kan innebära allt från att bara ha en smärtfri vardag till att utveckla sin träning till nya resultat och framgångar.

Vi lägger stort fokus på mobilitet, teknik samt styrka i axlar och bål, då det är där vi erfarenhetsmässigt märker att de flesta har svagheter. Vi är starka motståndare till "quick fix", -att få en stark och motståndskraftig kropp tar tid och inget som händer över en natt. Att jobba långsiktigt och hållbart ger avsevärt mycket mer, både för dig som kund och för oss som tränare.

Det som driver oss som personliga tränare är att få följa våra klienters resa och utveckling. Att kunna motivera någon till rörelse och se dem uppnå sina mål är en helt fantastisk känsla.

Vi som är personliga tränare på Njord:
Sandra Drott, utbildad personlig tränare via Paleo Institute 2013. En utbildning där stort fokus inte bara lades på träning utan även vikten av kost, hormoner, stress och livsstil. Hon är också CF L-2 Trainer, Eleiko Strenght Coach och mammamage utbildad.

Andrea Kummer, utbildad via Intensiv PT. Har även gått Eleiko functional trainer och är utbildad idrottslärare.

PRISER

5h 4.800kr
10h 9.000kr
20h 17.000kr

Fler än 20h ange i formulär.


DUO (två och två)
5h 7.200kr
10h 13.500kr

Sandra Drott
Andrea Kummer
Boka PT