Dags att börja träna

Här hittar du länk till vårt gruppschema

Våra pass

På Crossfit Njord har vi en mängd olika träningspass man som medlem kan boka sig på. WOD står för Workout of the day vilket som namnet antyder betyder dagens pass!
I våra 60-minuters WOD:ar ingår förutom uppvärmning och mobilitet, teknikgenomgång på de övningar som gäller för passet. Trots att tempot ibland är högt så kör alla efter sin egna förmåga och det finns alltid sätt att skala ned svårighetsgraden och belastningen i övningarna.

WoD 60

Vårt mest förekommande pass. Passet är alltid olika från dag till dag. Vi programmerar veckovis och blandar olika muskelgrupper från dag till dag. En gång per vecka är det enbart en styrke WoD alltså ingen flåsdel på passet.

WoD 30 / LunchWoD
Lunchpassen måndag, onsdag och fredag kl 12.00-12.30 är korta och intensiva. Ingen större genomgång av tekniken, men coachen finns alltid där för att hjälpa och anpassa även om man är ny. Passen är otroligt effektiva och går man på 2-3 av dessa i veckan kan vi lova stor förbättring av både stryka och kondition.

Kondition
På tisdagar kl 17.00 har vi ett rent konditionspass. Då kör vi olika upplägg med allt från högintensiva intervaller till längre återhämntningspass. Vi använder ytterst sällan vikter i dessa pass.

Grundstyrka
Styrkebaserat pass som är samma i 4 veckor innan det byts till ny cykel. Passen hart olika fokusområden och passen upprepas för att men ska kunna känna sin egen utveckling samt lära sig övningarna ordentligt.

Team WoD
Fredagar, lördagar och storhelger kör vi dom uppskattade team WoDsen. Då tränar man tillsammans i lag om 2, 3 eller 4 personer. "lagen" sätts ihop på plats. Man behöver alltså inte boka sig med sin kompis. Uppläggen är olika men man delar antingen på de givna repsen eller kör varannat varv med mera. Fördelen eller nackdelen är dessa pass är att man oftast alltid får vila när kompisen jobbar ;)

Weightlifting

Detta pass är ett lågintesivt styrketräningspass i workshop-format. Passet leds med en gemensam uppvärmning av en coach, därefter genomför man ett mindre antal övningar på ett givet antal set och repetitioner. Coachen finns alltid till hands för teknikhjälp, men hon eller han kan ibland vara med på passet för att lyfta lite själv!
öppettider

Bemannat:

Måndag - Torsdag: 9:00 - 19:00
Fredag: 11:30 - 15:00
Lördag: 10:00 - 13:00
Söndag: Endast öppet för medlemmar


Open gym/egen träning: 04:00 - 23:00 Alla dagar


* alla bemannade tider kan ändras från dag till dag så säkrast är att alltid höra av sig innan om man vill försäkra sig om att vi är på plats vid viss tidpunkt.